Haluatko lähteä katsomaan Mannerheim-oopperaa ystäväsi kanssa? Parhaan perustelun esittäneelle kaksi lippua tarjolla 8.6 klo 19 ensi-iltaan!

Kiitos osallistumisestasi ja hyvistä perusteluista! Mielestäni kaikki perustelut olivat hyviä, joten turvauduimme arvontaan. Veeti Luoma toimi onnettarena ja kaksi oopperalippua perjantai 8.6 klo 19 näytökseen saa Hanna Närvä. Onnea Hannalle ja kiitos vielä kaikille.

Mannerheim-ooppera

Mannerheim oli suuri ja arvostettu johtaja, jonka elämänvaiheita ooppera loistavasti kuvaa.

Haluatko lähteä oopperaan ja ottaa yhden ystäväsi mukaan? Parhaan perustelun esittänyt saa kaksi lippua perjantain 8.6 klo 19 näytökseen. Kerro kommenteissa miksi juuri sinä ansaitset liput! Ilmoitan valintani torstai-iltana.

”Mannerheim eli ja koki kouriintuntuvasti Suomen ja maailmanhistorian suuret vaiheet: aateliston kuihtumisen, kansanvallan nousun, Suomen synnyn väkivallan vuodet ja eheytymisen demokratiaan. Tätä taustaa vasten Mannerheim on itseoikeutettu ja luonteva päähenkilö uuteen kotimaiseen oopperaan maamme juhlavuotena 2017. Suomen oopperamaisin historian henkilö ansaitsee oopperansa.

Mannerheim kertoo tarinan miehestä, joka menetti isänsä, kotinsa, maansa ja lähes kaikki rakkaansa. Hän onnistui silti – oman onnellisuutensa kustannuksella – turvaamaan maan, kodin ja isällisen suojan lähes kokonaiselle kansakunnalle. Mannerheim-ooppera kuvaa paitsi nuoren miehen taivalta kasvukipujen ja kompuroinnin kautta aikuiseksi myös nuorta Suomea matkalla vaikeuksien ja valtataistelujen kautta täysikasvuiseksi valtioksi.” https://www.musiikkijuhlat.fi/ohjelmisto/mannerheim-ooppera

Kirjoittaja on

Jari Luoma, Headhunter Vaasasta.

Photo by Ilmajoen Musiikkijuhlat.

3 vastausta artikkeliin “Haluatko lähteä katsomaan Mannerheim-oopperaa ystäväsi kanssa? Parhaan perustelun esittäneelle kaksi lippua tarjolla 8.6 klo 19 ensi-iltaan!”

 1. Hei,

  Satuin sopivasti näkemään Mannerheim opperan lippuarvonnan LinkedIn:issä kun selailin sivua keskiviikko aamuna. Useimmiten en osallistu erilaisiin arvonnaisiin, mutta tällä kertaa ajankohta ja esitys osuivat niin nappiin, että oli pakko osallistua.

  Haluaisin päästä isäni kanssa katsomaan Mannerheim musikaalia perjantaina. Isäni syntymäpäivä on ensi viikolla, ja ooppera olisi hänelle täydellinen syntymäpäivälahja. Isäni on hyvin kiinnostunut historiasta, ja varsinkin Suomen historiasta. Hän tietää aiheesta todella paljon, ja me muut perheenjäsenet saamme usein kuulla tarinoita Suomen historiasta. Hän on sen lisäksi kiinnostunut musiikista. Hän laulaa itse mieskuorossa ja on aina istunut eturivillä kun itse olen esiintynyt viulunsoitollani, jota olen harrastanut musiikkiopistolla pienestä asti.

  Nämä liput olisivat iskälle siis täydellinen synttärilahja ja hieno elämys myös minulle.

 2. No minähän vanhana Ilmajokisena ja pientä eläkettä nauttivana tarvitsen liput. Samalla voi sitten Ukrainalaiselle vaimolle selvittää sukujuuria ja lapsuuden kasvupaikkoja. Näyttää mittaamattomia pohojanmaan lakeuksia. Oopperahan on todella hyvin valittu ja
  aina onnistunut. Toivotaan vain ilmojenhaltijan suosiollisuutta.

 3. Työttömänä kulttuurituottajan retkuna, olisi aivan mahtavaa päästä katsomaan oopperaa, ja laajentamaan omaa kultuuritietämystä! Joskus ala-asteikäisenä olin katsomassa Ilmajoen musiikkijuhlien Isänmaan tyttäret kenraaliharjoituksen, kun mummoni oli siellä avustajan roolissa, yksi evakoista. Pienelle ymmärtämättömälle tytölle jo tuo oopperakokemus oli vaikuttava. Nyt olisi jo aikakin päästä uudelleen oopperaan!

Kommentit on suljettu.